Institut managementu a International Study Programs spojují síly

Institut managementu a Centrum Interkulturního managementu Fakulty podnikohospodářské VŠE a International Study Programs, s.r.o. (ISP) a dnes oznámily, že uzavřely partnerskou dohodu o spolupráci. Cílem je sdílet oborové poznatky a posílit nabídku propracovaných studijních a akademicky obohacujících programů.

Partnerství se opírá o silnou síť inspirativních přednášejících a zkušenost v mezinárodním prostředí. Společným záměrem je poskytovat vysoce kvalitní vzdělávání a inovace business školám, univerzitám a profesním skupinám po celém světě. Účastníci programů získají zkušeného centrálního poskytovatele, větší záruku kvality a široký výběr možností pro certifikaci nebo univerzitní diplom.

Jana Vodičková, ředitelka prodeje a služeb ze společnosti International Study Programs, uvedla: „Tento nápad vzešel ze společné vášně pro vzdělávání a stejně smýšlejícího přístupu, který se soustředil kolem touhy shromáždit vzdělávací zkušenosti pro korporace, a jak místní, tak i mezinárodní studenty. Pro nás je spojení s jednou z nejprestižnějších českých univerzit skvělou příležitostí pro sblížení akademické sféry a služeb.“

Dr. Markéta Dianová, výkonná ředitelka Institutu managementu, uvedla: „ISP je pro nás ideálním partnerem pro další posun v oblasti exekutivního vzdělávání a oslovení širšího mezinárodního publika.“ Dr. Richard Brunet-Thornton, výkonný ředitel Centra interkulturního managementu, poznamenal: „Z našeho počátečního setkání se členy ISP jsem okamžitě vycítil synergii.“

VŠE byla oceněna projektem Eduniversal Ranking jako jedna z nejlepších „business škol“ ve střední a východní Evropě, zatímco Fakulta podnikohospodářská je akreditována EQUIS, což řadí fakultu mezi top 1 % business škol v mezinárodním měřítku.