Kurz Mistrovství online marketingu s Janem Marešem

V době, kdy žijeme více online, než off line se zvyšují nároky na komunikační kampaně značek. Snadněji, než jindy nakupujeme v e-shopech a získat zákazníky pro svoji značku v obrovském konkurenčním prostředí, není jednoduché.

Institut managementu otevírá kurz Mistrovství online marketingu vedený Janem Marešem, ve kterém se naučíte nejen jak vést a optimalizovat PPC kampaně, ale hlavně jak změnit návštěvníky Vašich stránek na zákazníky.

Ing. Jan Mareš je členem Katedry podnikání VŠE v Praze od jejího založení v roce 2015. V online marketingu působí již od roku 2004. V minulosti provozoval marketingovou agenturu WhiteHat, s.r.o. Specializuje se zejména na SEO a obsahový marketing.
V pedagogické praxi se zaměřuje na Marketingovou komunikaci pro start-upy a pomáhá začínajícím projektům získat první zákazníky. Věnuje se také exekutivnímu vzdělávání, kde předává své praktické zkušenosti, jak zvýšit výkonnost firemních webů.

Kurz Mistrovství online marketingu  je vhodný pro marketingové manažery zodpovědné za online kanály, stejně jako pro podnikatele, kteří potřebují sami provádět marketingové aktivity. Během kurzu se účastníci naučí řídit tvorbu obsahu, zlepšit viditelnost značky ve vyhledávačích a získat návštěvnost díky inbound marketingu, linkbuildingu a také PPC reklamě. Poznají umění úspěšných e-mailových kampaní a v neposlední řadě, jak výkonnost svých kampaní měřit.

Sledujte naše kurzy na kurzyfph.vse.cz