Kurz Age managementu s Kateřinou Legnerovou 9.6.2020

V současnosti se ve firmách mohou setkat i čtyři generace najednou. Jaké dopady to může mít na jednotlivé pracovníky, interní komunikaci a management? Institut managementu otevírá kurz Age managementu vedený Kateřinou Legnerovou, ve kterém se dozvíte, jak motivovat a propojit čtyři generace zaměstnanců, aby vše bezproblémově fungovalo.

Ing. Kateřina Legnerová, Ph.D., MBA  je lektorka Institutu managementu a dlouholetá odbornice v oblasti HR, koučka a konzultantka, působí na Katedře personalistiky VŠE v Praze. Má zkušenosti z manažerských pozic v bankovnictví a retailového obchodu. Od roku 2009 se věnuje akademické práci, vědecké a poradenské činnosti v oblasti personalistiky.

Kurz Age managementu je vhodný pro manažery rodinných podniků i velkých firem a manažery lidských zdrojů, které zajímá, jak sladit rozdíly v motivaci, přístupu k práci i očekávání jednotlivých věkových skupin zaměstnanců. Díky kurzu se dozvíte, jak přizpůsobit personální procesy i manažerské styly jednotlivým generacím.

V případě potřeby kurz proběhne 9.6.2020 online.

Poskytujeme slevu z ceny kurzu současným studentům VŠE (15%) a absolventům VŠE (10%).

Přihlaste se a sledujte naše kurzy